Zinzino kahvi

Tällä sivulla voit esittää kysymyksiä Zinzinon kahvituotteisiin liittyen. Pyrimme vastaamaan niin nopeasti kuin mahdollista.

Emme julkaise asiattomia kommentteja tai epäasiallisia kysymyksiä.

 

(Huom! Tämä ei ole Zinzinon virallinen asiakaspalvelu. Vastaajat (nimimerkillä Zinzinofaktaa) ovat suomalaisia Zinzinon itsenäisiä partnereita, joilla on usean vuoden kokemus toiminnasta.)

29 kommenttia artikkeliin ”Zinzino kahvi

 1. Hei
  Voiko Zinzinon kahvikapseleita käyttää muissa kahvikapselikoneissa kuin Zinzinon omassa Ek’oh-kahvikapselikoneessa ?

  Tykkää

  1. Moi,

   Zinzinon myymät kahvipodit tulevat ranskalaiselta Malongolta ja belgialaiselta Romboutsilta. Heidän podinsa sopivat kaikkiin laitteisiin, joissa käytetään 1,2,3 presso järjestelmää. Tosin näitä laitteita ei taideta myydä lainkaan Suomessa muualla kuin Zinzinon toimesta tuota Ek’oh kahvikonetta.

   Tykkää

 2. Hei, millaisella menetelmällä on Romboutsin kofeiinittoman kahvin Decan kofeiinia poistettu? Onko käytetty orgaanista liuotinta vai onko joku muu menetelmä?

  Tykkää

 3. Minkälainen Rombouts kahvi tarjotaan Alain Ducassen Michelin ravintoloissa vai tarjotaanko vielä?
  Lehtijuttuun haastateltu Alain Ducasse Enterprisen viestintäpäällikkö Emmannuelle Perrier on vastannut, ”Paahdamme itse omat kahvipapumme ja tarjoamme ravintoloissamme omaa kahvisekoitustamme”. Ja ettei Romboutsin kahvia tarjota yhdessäkään Alain Ducassen Michelin-ravintolassa. Lehtijuttu Longplay, Matkalla Floridaan, Ilkka Karisto.

  Tykkää

  1. Moikka,

   Zinzinon markkinointimateriaalissa (Info Zinzino-esite) kerrotaan, että Alain Ducassen ravintoloita on ollut Rombouts&Malongon asiakkaina vuodesta 1990 lähtien. Zinzinon myyntimateriaali perustuu niihin tietoihin, joita Rombouts&Malongo on antanut ja materiaalia päivitetään sitä mukaa kun Zinzinolle ilmoitetaan muutoksista. Mistään tähän liittyvistä muutoksista ei ole tiedotettu Zinzinoa, joten päätimme artikkelin ilmestyttyä tarkistaa asian Romboutsin toimitusjohtajalta, Xavier Romboutsilta.

   Tässä hänelle osoitettu kysymys ja saapunut vastaus englanniksi:

   Örjan Saele —> Xavier Rombouts
   27.11.2015

   Hi Xavier

   In our marketing of Rombouts/Malongo coffee we refer to Alain Ducasse and his restaurant(s) as a customer. Is this correct? And also that Paul Bocusse is using the coffee at his institute, is this correct?
   We would be happy to have the answers so we can correct our material if needed.
   Thanks
   Örjan

   Xavier Rombouts —> Örjan Saele 28.11.2015

   Hi Örjan,
   We effectively supply the restaurants of Alain Ducasse (at least in France). We have also built a training corner in the “Institut Paul Bocuse” which is a school for students and also for professionals willing to improve their skills.

   Best regards,
   Xavier Rombouts Administrateur délégué – Gedelegeerd bestuurder – CEO Antwerpsesteenweg 136, B-2630 Aartselaar

   Esimerkiksi Restaurant Le Meurice d’Alain Ducasse tarjoilee asiakkailleen Malongon kahvia. Asian voit tarkistaa mm. tästä linkistä:
   https://boncafeparis.wordpress.com/2014/02/13/linfusion-detrone-le-cafe-au-restaurant-le-meurice-dalain-ducasse/#more-2988

   En tiedä, mutta ehkäpä Ducassen ravintoloissa käytetään nimenomaan ranskalaisen Malongon kahveja. Ja ehkäpä toimittaja Ilkka Karisto mainitsi vain, että kyseisissä ravintoloissa ei tarjoilla belgialaisen Romboutsin kahveja ja tarkoituksella kirjoitti artikkelin sellaisella sävyllä, joka saa lukijan epäilemään Zinzinolaisten sanomista. Niin tai näin niin yllä on Rombouts & Malongon toimitusjohtaja Xavier Romboutsin viesti, jossa hän kertoo, että toimittavat kahvia Alain Ducassen ravintoloihin.

   Tykkää

 4. Moikka!

  Mitä tulee ottaa huomioon ottaessa kahvikoneen ensimmäisen kerran käyttöön? Paljon tulee hintaa yhdelle kupilliselle kahvia?

  Tykkää

  1. Moi,
   Poista alkuun kaikki suojat ja teipit. Tee sitten 1-2 kuppia kahvia, jotka kaadat viemäriin. Näin kone puhdistuu käyttökuntoon.
   Kupillisen hinta vaihtelee tilausmäärän mukaan, mutta keskihinta on siinä 0,50€ pintaan.

   Tykkää

 5. Laittaisitteko pyyntöä päämajaan päin, että vois tietää missä on biohajoavat pakkaukset, koska mikä olisikaan hienompaa kuin fairtrade kahvi ja energiapihi Ekòh kahvikone, sekä täysin hajoavat podit! Muuten kahvikoneen hinnasta Suomessa sanoisin et elämä on…Olin Kanarialla ja siellä sama viinipullo mikä Suomessa maksaa 9€ maksoi 1.5€…

  Tykkää

  1. Hei,
   Voidaan laittaa kyselyä noista podeista.
   Kiitos tuosta viiniesimerkistä. Hartwall Areenalla myydään nakkimuki hintaan 7€. Se sisältää 4 nakkia 🙂

   Tykkää

 6. Hei
  Podithan on paperia, mutta podin pakkauksista on osa paperia ja osa muovia. Onko jotkin tietyt kahvit pakattu paperisiin pakkauksiin, niin että jo tilatessa tietäisi kumpia sieltä tulee?

  Tykkää

  1. Moikka,
   Valitettavasti ainakaan toistaiseksi asiakas ei voi päättää saako podit muovisessa vai paperisessa kotelossa. Niitä uusia biohajoavia pakkauksia on jo joissakin paketeissa, mutta vielä ei ole kaikissa. Podithan itsessään ovat biohajoavia kaikki.

   Tykkää

 7. Hei,

  Miksi ZinZinon kahvikonetta vastaava härveli maksaa ulkomaisessa verkkokaupassa alle 50 euroa ja teidän listoillanne melkein 300 euroa (tai ainakin on maksanut)? Millä tämä hinnan ero selittyy?

  Missä kahvikoneiden nykyhinnat ovat näkyvissä? Verkkokaupasta en äkkiseltään niitä löytänyt.

  Tykkää

  1. Hei,
   Tuotteen hinta määräytyy hankintahinnan sekä liiketoiminnan kulujen mukaan. Zinzinon tuotteiden ulosmyyntihinnasta n. 30% menee hankintakuluihin, 30% yhtiön omiin kuluihin ja 40% myyntiprovisioihin.
   Verkkokaupoissa on normaalisti hieman edullisemmat hinnat, koska niiden kulurakenne on kevyempi. Tosin esim. Malongon verkkokauppa myy ainoastaan Ranskaan ja Monacoon.
   Vanha koneemme Oh Expresso maksaa verkkokaupoissa yleisimmin 99-139€ verkkokaupasta riippuen. Toki joku voi joskus myydä tuotteita poistomyyntinä superhalvalla. Ranskassa kivijalkaliikkeissä kyseinen kone maksoi 169€ kesällä 2014. Zinzinolla kyseinen laite maksoi 219€ ja paketti sisälsi koneen lisäksi 96 podia kahvia. Nykyään Zinzinolla ei enää kyseistä laitetta ole myynnissä vaan myymme Ek’oh konetta.
   Kone sekä kahvit löytyvät kyllä verkkokaupastamme.

   Tykkää

 8. Terve. Kyselisin uudesta Ek’oh keittimestä,että mitenkä se suodatin toimii? Ei tarvitse vaihtaa mutta eikö se silloin kerää ”likaa”sinne??

  Kiitos vastauksesta! 🙂

  Tykkää

  1. Moikka,
   Ek’oh koneen vedenpaine on 21 bar ja se puhdistaa itse itsensä. Likaa ei näin ollen jää koneeseen, mutta kalkinpoistoainetta on hyvä käyttää 6kk välein.

   Tykkää

 9. Tervehdys!
  Olen tyytyväinen kahviasiakas, mutta haluaisin tietää, mikä tekee toiset kahvit 4-10cl ja toiset 10-14cl kokoisiksi? Onko tärkeää noudattaa oikeaa annoskokoa?Suomalaisena olen tottunut muumimukilliseen.

  Kuinka suuri osa kahveista on luomua ja fairtradea? Vain osassa paketeista on kyseinen sertifikaatti.

  Tykkää

  1. Terve,
   Pienen espresson (4-10cl) podit sisältävät erityisen hienojauhettua ja tiheästi pakattua kahvia, jonka läpi vesi pääsee hitaasti. Isossa espressossa (10-14cl) on käytetty karkeampaa kahvia, jolloin vesi virtaa helpommin.
   Noudattamalla oikeaa annoskokoa varmistetaan, että kaikki kahvin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Mutta toki jokainen voi juoda lyhyttä pitkänä tai pitkää lyhyenä. Ihan miten itse parhaiten tykkää.

   Juurikin tuosta Fairtrade sertifikaatista paketin kyljessä näkee onko kyseinen kahvi Fairtrade tuotettua. Ihan kaikki Rombouts & Malongon kahvit eivät ole. Fairtrade-sertifikaatti tarkoittaa samalla myös luonnonmukaista viljelyä.

   Tarkemmin pääset tutustumaan kahvituotteisiimme tuoteluettelostamme osoitteessa: https://www.zinzino.com/wp-content/uploads/2014/10/Zinzino-Coffee-Product-Catalogue-FIN.pdf

   Nautinnollisia kahvihetkiä sulle!

   Tykkää

 10. 1) voiko kahvitilauksen ottaa lyhyempänä tilauksena kuin vuoden mittaisena. Haluaisin alkuun kokeilla, minkä verran tarvitsen Podeja, koska aikaisemmin olen käyttänyt suodatinkahvia.

  2) onko mahdollista saada kahvitoimitusta koti ovelle? Lähin postitoimisto on hankalan matkan päässä

  Tykkää

  1. Moikka,
   Kaikki määräaikaissopimukset ovat 12 kk erän mittaisia. Mutta pakkohan ei ole määräaikaista tilausta tehdä. Voit ostaa kahvia itsellesi verkkokaupasta aina kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Pienin määräaikaistilaus on vain 36 podia/kk eli noin yksi kupillinen päivään. Oman postin kanssa voi tehdä kotiintoimitussopimuksen. Tosin Zinzinossa on harkinnassa myös uusia toimitustapoja, joista yksi on kotiintoimitus.

   Tykkää

 11. Onko Rombouts & Malongolla suunnitteilla sellaista pientä, ns. kannettavaa podikonetta, jonka saisi helposti kuljetettua matkoilla mukana? Olen niin ihastunut R&M kahviin, että olisi hienoa, jos saisi omat kahvinsa mukaan minne tahansa lomalle.

  Tykkää

  1. Moikka Marita, monesti ollaan mietitty ihan samaa, mutta itse en valitettavasti ole kuullut, että sellaista konetta olisi tulossa. Toki en tiedä mitä kaikkea R&M on tulevaisuudelle suunnitellut. Toivotaan parasta.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s