Zinzino Balance

screen-shot-2013-08-13-at-8-11-08-pm

 

Tällä sivulla voit esittää kysymyksiä Zinzino Balance -tuotteisiin liittyen. Pyrimme vastaamaan niin nopeasti kuin mahdollista.

Emme julkaise asiattomia kommentteja tai epäasiallisia kysymyksiä.

(Huom! Tämä ei ole Zinzinon virallinen asiakaspalvelu. Vastaajat (nimimerkillä Zinzinofaktaa) ovat suomalaisia Zinzinon itsenäisiä partnereita, joilla on usean vuoden kokemus toiminnasta.)

Allaolevista linkeistä saat tietoa tuotteista:

BalanceOil: 
https://wawpcmswe.azurewebsites.net/wp-content/uploads/2016/01/BalanceOil-FIN.pdf

BalanceOil AquaX: 
https://zzsouthcentraluswebb.blob.core.windows.net/product-sheets/BalanceOil-AquaX-fi-FI.pdf

BalanceShake: 
https://wawpcmswe.azurewebsites.net/wp-content/uploads/2016/01/BalanceShake-FIN.pdf

BalanceTest:
https://wawpcmswe.azurewebsites.net/wp-content/uploads/2016/01/BalanceTest-FIN.pdf

Vitas AS – Balance testit analysoiva laboratorio:
http://www.vitas.no

BalanceXtend:
https://wawpcmswe.azurewebsites.net/wp-content/uploads/2016/01/Xtend-FIN.pdf

Protect:
https://wawpcmswe.azurewebsites.net/wp-content/uploads/2015/10/Protect.pdf

LeanShake: 
https://wawpcmswe.azurewebsites.net/wp-content/uploads/2015/10/LeanShake-FIN.pdf

ZinoBiotic kuitusekoitus
https://zzsouthcentraluswebb.blob.core.windows.net/product-sheets/ZinoBiotic-fi-FI.pdf

Zinzino Skin Serum:
https://zzsouthcentraluswebb.blob.core.windows.net/product-sheets/Skin-Serum-fi-FI.pdf 

 

 

176 kommenttia artikkeliin ”Zinzino Balance

  1. Öljyssä, joka on uutettu Schizochytrium sp.-mikrolevästä on runsaasti omega-3-rasvahappoja, eli eikosapentaeenihappoa (EPA) / dokosaheksaeenihappoa (DHA). Kasvispohjaisena vaihtoehtona kalaöljylle, on tämä ensimmäinen vegetaarinen EPA/DHA-tuote joka toimii vastaavasti, kuin perinteiset kalaöljyt. Öljy on valmistettu FDA:n perusteellisen ja tiukan valvonnan alaisena ja on näin erittäin tarkasti kehitelty ja johdonmukainen tuote. Leväöljy sisältää myös pieniä määriä runsaasti
   öljyhappoa sisältävää auringonkukkaöljyä, rosmariiniuutetta aromina, askorbyylipalmitaattia (uutettu GMO-vapaasta maissista) ja tokoferoleja (uutettu GMO-vapaista kasviöljyistä) stabiiliuden varmistamiseksi.

   Tykkää

  1. INCI (suom. Kansainvälinen luokitus kosmeettisille valmistusaineille) listausnimi: methyl methacrylate crosspolymer

   Tälläiset ainesosat ovat hyvin yleisiä kosmetiikassa, mutta niitä on erilaisia ja valmistajia on useita. Tämän aineen tarkoitus on varmistaa mukava ja tasainen seerumi, joka leviää tasaisesti iholle, ohueksi puuterimaiseksi kerrokseksi.

   Zinzinon seerumissa käytämme erityistä versiota tästä kyseisestä ainesosasta, jolla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti ja myös tehdas on GMP sertifikoitu. Ainesosa on sertifioitu olemaan vapaa säilytysaineista, allergeeneista, myrkyistä ja raskasmetalleista. Tämä varmistaa parhaan ja turvallisimman sisällön seerumissa.

   Maailmalla on tällä hetkellä huoli sekä muovista että nanomateriaaleista henkilökohtaisissa hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteissa ja niiden vaikutuksesta ympäristöön, esimerkiksi mitä tapahtuu merissä, jos tuotetta huuhtoutuu viemäriin kylpyhuoneessa.

   Zinzino on tietoinen tästä ja on ottanut tämän huomioon valitessaan ainesosia seerumiin.

   Meidän ainesosamme noudattavat sekä EU:n että Yhdysvaltojen viranomaisten säädöksiä ympäristövaikutuksista muovin ja nanopartikkeleiden osalta. Tämän ainesosan on vahvistettu olevan turvallinen käyttää henkilökohtaisissa hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteissa.

   Zinzino on valinnut tämän hetken parhaan tuotteen, mutta työskentelee myös jatkuvasti vaihtaakseen tämän ainesosan vieläkin parempaan, kuitenkin vaatimuksena säilyttää tuotteen huippulaatu.

   Tykkää

   1. Kiitos vastauksesta mutta en ihan kuitenkaan saanut selvää mitä ainetta tämä ko. aine on..

    Tykkää

 1. Olen kuullut, että huonolaatuinen kalaöljy edesauttaa rasvamaksaa. Onko näin ja miten on Balancen laita?

  Tykkää

 2. Hei,
  Zinzino kertoo että on olemassa virallinen suositus:
  Pohjoismainen ministerineuvosto, Pohjoismaiset ravitsemussuositukset, 2004/2012. Maailman terveysjärjestön (WHO) suositus omega-6:3-tasapainoksi sydämen ja verisuonten terveyden edistämiseksi on 4:1.
  Saisiko näistä suorat linkit esitettyihin suosituksiin?

  Tykkää

 3. Onko tutkittu miten maksa reagoi? Minulla ongelmamaksa, joka ei pysty käsittelemään kunnolla mitään ja luontaistuotteetkin kiellettiin.

  Tykkää

 4. Uudessa tuotteessa Vivassa on samoja aineita kuin Balance Xtendissä. Onko niiden rinnakkainen käyttö turvallista? B ja C -vitamiinit eivät huoleta, mutta jodin määrä Xtendissä on jo 100 % saantisuosituksesta.

  Tykkää

  1. Moi,

   Jodin määrä Vivassa on verrattain melko pieni, joten ihan huoletta voi käyttää rinnakkain Xtendin kanssa. Elimistö sietää yleensä hyvin suuriakin jodimääriä.

   Tosin henkilöillä, joilla on kilpirauhasen sairauksia, liiallinen jodinsaanti voi laukaista kilpirauhasen toiminnan häiriöitä.

   Tykkää

 5. Mistä johtuu mustelmien lisääntyminen osalla kalaöljyjen käytössä. Lisääkö BalanceOil myös mustelma herkkyyttä. Onko aiheesta jotain tietoa olemassa jossain?

  Tykkää

 6. Hei. Mihin perustuu BalanceOilin pitoisuus omega3:en osalta? Monissa lähteissä suositellaan päivittäiseen saantiin 2-3g päivässä, mutta esim. 50kg henkilö ottaa öljyä päivässä 7,5ml ja pullonkyljen mukaan saa tällä annostuksella 1,549g omega3:sta. Näin ollen jäädään reilusti vajaalle suosituksista. Sata kiloisella alkaisi olla jo pitoisuus kohdillaan 🙂

  Tykkää

  1. Moikka,

   Nuo monissa paikoissa annetut suositukset eivät kerro minkäkokoiselle ihmiselle tuo 2-3 g suositus on. Omega pitäisi nimenomaan annostella painon mukaan, jotta Omega3-level saadaan 8%:iin. Eli tuo tarkoittaa paljonko elimistön kaikista rasvahapoista on Omega kolmosta. Tuon tason voi mitata tekemällä rasvahappoanalyysimittauksen.

   Usein vaikka ihminen ottaisikin tuon 2-3 g kolmosta päivässä, puuttuu tuotteesta riittävän voimakas antioksidantti ja tällöin EPA ja DHA hapettuu eikä enää imeydy. Mikäli antioksidantit puuttuvat ei auta, vaikka ottaisi 5 g Omega3 päivässä.

   BalanceOilin antioksidantit on otettu erittäin vahvasta oliiviöljystä.

   Tykkää

 7. Hei!
  Ecolomegassa on hapettumisen estoaineena käytetty rosmariiniöljyä. Mitä eroa balanceöljyn oliiviöljyllä ja ecolomegan rosmariiniöljyllä hapettumisessa?

  Tykkää

 8. Moi, vatsataudit jylläävät ja lööpit varoittavat norosta. Voiko juuri sairastettu raju vatsaflunssa vaikuttaa tesituloksiin? Vääristyykö rasvahappotasapainon testotulokset, jos verinäytteen ottaa heti vatsataudin sairastamisen jälkeen?

  Tykkää

 9. Miksi Xtendiin on lisätty A-vitamiinia, eikö se ole sellainen jonka liikasaantia tulisi muutenkin välttää?

  Tykkää

  1. Moikka,

   Xtendissä on A-vitamiinia, koska se on yksi tärkeimmistä elimistön vitamiineista ja sillä on paljon tärkeitä tehtäviä elimistössä.

   Xtend on siitä hyvä tuote, että siinä ei ole puhdasta A-vitamiinia vaan sen lähteenä on viherleväuute (Dunaliella Salina), jossa on runsaasti beetakaroteenia, joka muuntuu tarvittaessa ja vain tarvittaessa A-vitamiiniksi.

   Xtendin takia ei siis ihmiselle voi tulla liikaa A-vitamiinia, mutta tarvittaessa Xtendin avulla keho voi luoda lisää A-vitamiinia tarpeisiinsa.

   Tykkää

 10. Kertyvätkö Xtendin sisältämät vitamiinit haitallisella tavalla elimistöön (esim maksaan) – pitoisuudet kun ovat melko suuria ja osa ainesosista rasvaliukoisia?

  Tykkää

  1. Moi

   On aina mahdollista, että osa hivenaineista ja vitamiineista alkaa kertyä maksaan tai muualle elimistöön, jos niitä saadaan liian paljon tai jos elimistö ei toimi oikein.

   Saantisuositus päivässä on kuitenkin hyvin kaukana turvarajasta kaikissa suosituksissa ja esimerkiksi D-vitamiinin kohdalla EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto) riskiraja terveille aikuisille on 250µg/päivä kun Xtendissä D-vitamiinia on 10µg/päivä.

   Xtend on tehty auttamaan ihmisiä voimaan paremmin, kun nykyinen tehotuotettu ja runsaasti prosessoitu ruoka ei välttämättä anna kaikkia niitä vitamiineja tai hivenaineita mitä ihminen tarvitsee. Se on suunniteltu alan parhaiden ammattilaisten toimesta ja EFSA:n määräyksiä noudattaen, joten sitä voi käyttää turvallisesti.

   Kannattaa kuitenkin käyttää vain yhtä tämänkaltaista tuotetta kerrallaan ja noudattaa annostusohjeita, jottei yhteismäärä eri tuotteista saataville vitamiineille tai hivenaineille ei nouse liian korkealle.

   Tykkää

 11. Moi! Paljonko öljyssä on kaloreita ? Saako mittakippoja tilattua erikseen jonkun pullolähetyksen kylkeen ? 🙂

  Tykkää

  1. Moi,

   Öljyssä on alla olevan taulukon mukaan kaloreita per ml öljyä:

   Per 7,5 ml 12 ml
   Kj/kcal 258/61 413/98

   Muistutamme myös että kaloreita Omega-3:ssa ei voida lasketa negatiiviseksi koska keho tarvitsee niitä.

   Tykkää

  1. Moikka Katri,

   Sun kannattaa kysyä tuota Zinzino-Suomi ryhmästä, koska siellä varmasti paljonkin ihmisiä, jotka noudattavat gluteenitonta ruokavaliota. Saat sieltä varmasti kattavamman vastauksen.

   Tykkää

  1. Moi, avattuna BalanceOil säilyy hieman lyhyemmän aikaa huoneenlämmössä kuin jääkaapissa. Kun tuote ei ole enää käyttökelpoinen sen kyllä huomaa mausta. Niin kauan kuin tuote maistuu hyvältä, sitä voi käyttää. Suositellaan kuitenkin säilyttämään jääkaapissa esim. hotellin mimibaarissa tms.

   Tykkää

 12. Hei, onko ok käyttää Balance Oilia kun on todettu Diabetes2 ja crohnin tauti, voisiko ölystä kenties olla apua kehon tulehdustasapainossa? Kiitos

  Tykkää

  1. Moi,
   Kaikissa sairaustapauksissa on virallinen suositus keskustella lääkärin kanssa BalanceOilin käytöstä.
   Öljyn polyfenolien (oliiviöljyn) tehtävä on parantaa omega3-rasvahappojen imeytymistä suojaamalla veren sisältämiä lipidejä oksidoivalta rasitukselta. Tekemällä BalanceTestin ennen BalanceOilin käyttöä sekä neljän kuukauden säännöllisen käytön jälkeen voidaan nähdä miten öljy on vaikuttanut kehon rasvahappotasapainoon.

   Tykkää

 13. Miten selität kuivaveri testitulokseni? En käyttänyt Zinzinoa ollenkaan enkä muuttanut mitään elintavoissani, mutta testitulokset paranivat?

  Tykkää

 14. Asiakas kysyi, että miksi balanceoil veti vatsan sekaisin hänellä, heti ekana päivänä, kun aloitti öljyn käytön ?

  Tykkää

  1. Moi,

   Joillakin ihmisillä vaikuttaa aineenvaihduntaan lähes välittömästi. Se menee kuitenkin ohi jo maksimissaan 1-3 päivässä kun keho tottuu vahvaan EPA:n, DHA:n ja polyfenolien yhdistelmään. Kyseessä täysin normaali alkureaktio.

   Tykkää

 15. Hei,

  Asiakas kysyi, miksi öljyn käyttö ”laukaisi” ns.levottomat jalat. Miten kannattaa toimia asian squhteen? Hän kyllä kertoi, ettei aio öljyn käyttöä lopettaa 😊

  Tykkää

  1. Hei,

   Mikäli asiakas on vasta aloittanut öljyn käytön niin kannattaa tarkkailla tilannetta parisen viikkoa. Usein alussa elimistöt voivat reagoida eri tavoin kun prosessi on aivan alussa.

   Tykkää

  1. Moi,

   Pahoittelut, että on kestänyt hieman vastaus. Sen verran voin sanoa, että Suomen suositukset on melko alhaiset. Esim. Norjassa yläraja on 8. On tärkeää suojata ldl kolesteroli hapettumiselta, sillä se muuttuu haitalliseksi hapettuneena. Tämä onnistuu vähentämällä sokerin kulutusta, kun sokeri on yksi suurimmista kolesterolin hapettajista. Lisäksi korkealaatuisella oliiviöljyllä (Balance oilissa mukana) on kolesterolin hapettumista ehkäisevä vaikutus.

   Tässä alla pari mielenkiintoista artikkelia kolesterolista. Lisäksi suosittelemme lukemaan kirjat Parantavat rasvat ja Tuhon siemenet.

   http://magneettimedia.com/totuus-kolesterolista-ja-verisuonisairauksista/

   http://www.tritolonen.fi/artikkelit/164-syokaa-voita-uutta-tietoa-kolesterolista

   Tykkää

  1. Niin, kuten laittamassani linkissä mainitaan, omega3 läpäisee veriaivoesteen. Ja oliiviöljyn polyfenolien avulla läpäisee vielä paremmin kuin pelkkä kalaöljyn omega3.
   Tällaisissa tapauksissa kannattaa ottaa pullo mukaan ja kysyä asiasta tarkemmin lääkäriltä.

   Tykkää

 16. Hei
  Asiakkaani kysyi viisaasti että pystyykö ko. tuote läpäisemään veri-aivoesteen? Kerron hänelle kun tiedän mistä on kyse.

  Tykkää

 17. Suomessa saa nykyään lääkärikeskuksissakin (mm. Cityterveys) testautettua rasvahappotasot. Niissä näyte otetaan veren seerumista ja viitearvot ovat pitoisuuksina Mg/L. Zinzinon testissä testataan rasvahappojen määrää suhteessa toisiinsa toisenlaisella menetelmällä. Mikä mittayksikkö Zinzinon tuloksissa on? Mikä merkitys mittaustavan / pitoisuuksien ilmoittamisyksikön erolla on käytännössä? Saako merkittävästi kalliimmasta seerumiverinäytteestä jotain lisätietoa suhteessa Zinzinon testiin mitattavien rasvahappojen osalta? (Ainakin Cityterveydellä mitataan vain 9 rasvahappoa kun Zinzinolla mitataan 11) Entä mistä Zinzinon rasvahappojen optimitasot (vrt viitearvot) on johdettu tai mihin ne perustuvat?

  Tykkää

 18. Balance testissä on kullekin 11 mitatulle rasvahapolle tavoitearvot. Mihin nämä tavoitearvot perustuvat?

  Tykkää

  1. Hei,

   Tavoitearvot perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin. Näiden tutkimusten kirjallisuusviitteet alla:

   1. Eaten and Konner,1985. N Engl J Med; 312: 283-289.
   2. Leaf and Weber, 1987. Am J Clin Nutr; 45: 1048-1053.
   3. Simopoulos, 2004. Food Rev Int; 20 (1): 77–90.
   4. Clayton P, Rowbotham J. J R Soc Med 2008; 101(9): 454-462.
   5. Drewnowski and Popkin, 1997. Nutr Rev; 55 (2): 31-43.
   6. Simopoulos, 1991. Am J Clin Nutr 1991; 54(3): 438-463.
   7. Simopoulos, 2002. Biomed Pharmacother; 56(8): 365-79.
   8. Ruxton et al. 2004. J Hum Nutr Dietet, 17: 449–459.
   9. McCusker and Grant-Kels, 2010. Clin Dermatol; 28: 440–445.
   10. Bazan et al., 2011. Annu Rev Nutr; 21; 31: 321–351.
   11. Blasbalg, 2011. Am J Clin Nutr; 93 (5): 950-962.
   12. Simopoulos, A.P., 2011. Mol Neurobiol, 44(2): 203-215.
   13. Burdge, 2004. Curr Opin Clin Nutr Metab Care; 7: 137–144.
   14. Stark et al., 2008. Nutr Rev; 66 (6): 326–332.
   15. Burdge and Calder, 2005. Reprod Nutr Dev; 45: 581–589.
   16. Simopoulos, 2010. OCL; 17 (5): 267-275.
   17. World Health Organization, 2003. WHO Technical Report Series 916. Geneva. 18. Crowe et al., 2011. Eur Heart J; 32(10): 1235-1243.
   19. Covas, 2007. Pharmacol Res; 55: 175-186.
   20. Lopez-Miranda et al., 2010. Nutr Metab Cardiovasc Dis; 20 (4): 284-294
   21. Covas, 2006, Free Rad Biol Med, 40: 608-616
   22. Covas et al., 2006, Annals of Internal Medicine, 145: 333-34

   Tykkää

 19. Yhdellä asiakkaalla on haasteena, että BalanceOil aiheuttaa närästystä. Onko tämmöisestä kokemuksia / tietoa mistä se voisi johtua tai mikä voisi olla avuksi?

  Tykkää

  1. Moi,

   Joillakin asiakkailla tuntuu selkeä polte öljynoton jälkeen. Yksi syy on oliiviöljyn vahvoissa polyfenoleissa. Ne saattavat aiheuttaa poltetta tai pientä kirvelyä nielussa. Suosittelemme ravistelemaan pulloa kunnolla ennen öljynottoa.
   Toinen asia mitä kannattaa kokeilla on uusi AquaX öljy, joka sekoittuu veteen.

   Tykkää

 20. Öljyssä olevat lisukkeet kiinnostavat eli mistä esim. vanilja-aromi on tullut? Miksi öljyä ei saa maustamattomana?

  Tykkää

  1. Hei,

   Kaikki aromit ovat luonnollisia, mutta valitettavasti meillä tässä ei ole nyt sen tarkempaa lähdettä. Asiaa kannattaa tiedustella Zinzinon asiakaspalvelusta.

   Tuosta maustamattomasta öljystä on tullut kysyttyä yhtiöltä ja vastaus on ollut se, että sen käyttäjäkunta on liian minimaalinen, jotta sellaista kannattaisi lähteä tuottamaan. Sitä ei kuitenkaan ole poissuljettu tulevaisuudessa kun asiakasmäärät kasvavat.

   Tykkää

 21. Luokitellaanko BalanceOil / LeanShake / Xtender elintarvikkeiksi vai lisäravinteiksi ja onko Suomessa joku instanssi, joka näitä valvoo? (vrt edellä mainittu Tanskan viranomainen ja Elite Smiley -taso)

  Tykkää

  1. Hei,

   BalanceOil sekä Xtend ovat ravintolisiä kun taas Lean Shake on ateriankorvike.
   Ravintolisien kuten muidenkin elintarvikkeiden valvonnasta vastaavat kunnalliset elintarvikevalvontaviranomaiset. Maahantuotavia tuotteita valvoo Tulli. Valvontaa johtavana viranomaisena myös Elintarviketurvallisuusvirasto (Evira) osallistuu valvontaan teettämällä tarvittaessa omia tutkimuksiaan.

   Tykkää

 22. Nyt haluttais perinpohjainen tieto siitä kuinka kalakannat saadaan riittämään miljoonan asiakkaan kohdalla niin ettei muutu tehokalastukseksi tai vahingoita meren pohjaa? Entä 10 miljoonan asiakkaan kohdalla? Miten etiikka? Minkälainen suunnitelma nimenomaan Lysillä on tähän?

  Tykkää

  1. Moi,

   Kysyimme asiasta Zinzinolta. Saimme vastaukseksi, että tulevaisuudessa kalaöljyä voidaan tilata usealta eri tuottajalta. Kalaöljyn laadusta, sertifioinneista taikka ympäristöetiikasta ei kuitenkaan koskaan tulla tinkimään. Lisäksi Zinzino kehittää jatkuvasti tuotestrategiaansa ja lisää säännöllisesti uusia tuotteita valikoimiinsa. Yhtiön liiketoimintasuunnitelma ei nojaudu yhden tuotteen varaan. Vielä vuonna 2012 ainoana tuotteena oli kahvi kun tällä hetkellä markkinoidaan jo kahdeksaa eri tuotetta.

   Mikäli haluat saada Lysiltä tiedon heidän tuotantokapasiteetista, suosittelemme kääntymään suoraan heidän asiakaspalvelun puoleen.

   Tykkää

 23. Hei,

  Omega-6-omega-3 suhteesta:

  Mihin Simopouloksen antama suositus rasvahappojen suhteesta 3:1 perustuu? Kun eri tahot suosittelevat erilaista suhdetta (pohjoismaiset ravitsemussuositukset 5:1 ja WHO 2-5:1), niin mikä seikka vakuuttaa meidät siitä, että tulehduksellinen tila elimistössä vähenee juuri alle 5:1 (tai 3:1) suhteella?

  Olen pohtinut sellaista tilannetta, että jos jotain omega-3 -lisäravinteita käyttävällä henkilöllä rasvahappojen suhde olisi 7:1, niin mikä voisi tutkimusten perusteella olla hänen saamansa hyöty siitä, että suhteen saisi BalanceOililla laskemaan 3:1 tai alle?

  Tietenkin kaikki on yksilöllistä ja varmaankin mitä pienempi suhde on, sen parempi. Mutta joku peruste kai tuollekin lukemalle 3:1 löytyy?

  Tykkää

  1. Moikka,

   Ihan ensimmäiseksi suosittelen lukemaan alla olevan linkin:
   http://www.1life63.com/en/research-recommended-literature-omega-6-omega-3-ratio-publications-by-dr-artemis-simopoulos/publications-by-dr-artemis-simopoulos

   Tässä lisäksi linkki PubMedin sivuille Tri Artemis Simopouloksen O3 / O6-tutkimuksiin. Kuten huomaat niitä on aika paljon, joten löydät varmasti etsimäsi vastaukset sieltä. Lisäksi netistä löytyy ihan valtavasti muitakin Omega-3 / Omega-6 tasapainoon liittyviä tutkimuksia.

   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=simopoulos+omega-3+omega-6+ratio

   Tykkää

 24. Mistä johtuu, että useampi asiakas on joutunut lopettamaan Balance öljyn käytön koska haavat eivät umpeudu? Yksikin kertoi joutuneensa menemään lääkäriin, koska verenluovutuksen jälkeen pistoreikä vain jatkoi vuotamistaan. Yhden asiakkaan sanoja lainatakseni”jokin Zinzino öljyssä aiheuttaa ihmisille ongelmia. Olen miettinyt mikä se on? Joudun ammattini puolesta tekemisiin Omega-3 tuotteiden käyttäjien kanssa, eikä vastaani ole tullut tällaista ongelmaa muiden tuotteiden käyttäjien kanssa. Sama tilanne myös itselläni. Lopetin öljyn käytön vuosi sittem, jonka jälkeen vuotohäitiöitä ei ole enää tullut.”

  Tykkää

  1. Moi,

   Kuten jo eilen vastasin se voi johtua mm. henkilön veriryhmästä. 0-veriryhmään kuuluvilla ihmisillä on herkempi taipumus verenvuotoon. BalanceOil eroaa useista omega 3 -valmisteista sillä, että se on sekoitus kalaöljyä, oliiviöljyä ja D-vitamiinia. Oliiviöljy optimoi omega 3 rasvahappojen imeytymistä. Lisäksi vuorokausiannostus on paljon suurempi verrattuna moneen muuhun omega 3 tuotteeseen. Näissä voi olla syy.

   Kehotan kuitenkin kääntymään Zinzinon virallisen asiakaspalvelun puoleen ja kysymään asiasta sieltä. Ja tuosta veren hyytymättömyydestä olisi varmasti parasta jutella oman lääkärin kanssa.

   Tämä palsta ei ole virallinen Zinzinon sivusto vaan suomalaisten partnerien ylläpitämä.

   Tykkää

   1. Lääkäri on kehoittanut lopettamaan Balance öljyn käyttämisen kyseisissä tapauksissa. Lähinnä heitä on kummastuttanut se, ettei taipumusta ole muilla kokeilluilla tuotteilla tullut.

    Tykkää

   2. Monet omega 3 valmisteet hapettuvat elimistössä ennen aikojaan eivätkä näin ollen välttämättä imeydy. Ehkäpä juuri siksi ne eivät myöskään vaikuta veren hyytymättömyyteen. Me partnerit emme voi kuitenkaan antaa lääkärillisiä lausuntoja ja suosittelemme puhumaan asiasta lääkärin tai ravintoekspertin kanssa.

    Tykkää

 25. Vastaani on tullut useita Balance öljyä käyttäneitä, jotka ovat joutuneet lopettamaan käytön, koska haavat eivät ole enään umpeutuneet, esimerkiksi verenluovutuksen jälkeen reikä on vuotanut niin, että käyttäjä oli joutunut menemään lääkäriin. Tätä samaa ei kuulemma ole näille ihmisille tullut muiden Omega valmisteiden kanssa. Mistä johtuu? Mikä aiheuttaa Balance öljyssä sen, että verenhyytyminen häiriytyy noin radikaalisti joillakin ihmisillä?

  Tykkää

  1. Hei,

   Nyt on pakko sanoa, että tuohon ei löydy täältä meiltä vastausta 🙂 Tuote kun on suunniteltu ihmisille. Toki voit kysyä asiasta partnereiden Zinzino Suomi -ryhmästä Facebookista jos joku on antanut öljyä koirille.

   Tykkää

  2. Meille eläinlääkäri antoi annostus ohjeeksi ”teelusikallinen tai pieni loraus” ja sillä on kaksi vuotta menty 🙂

   Tykkää

 26. Onko merkitystä tulosten kannalta tekeekö BalanceTestin aamulla yöpaaston jälkeen vai päivällä/illalla kun on jo ehtinyt syödä?

  Tykkää

 27. Hei ! Tässä muutama kysymys 🙂 Onko zinzino kalaöljy etyyliesteröity? Jos ei , niin miksi ja mitä hyötyä ja etua siitä on elimistölle näin? Pääseekö rasvahapot aivoihin hyvin? Mistä kalasta öljy on ? Mikä on oliiviöljyn ja kalaöljyn suhde? Vitamiineista osa on kai luonnollisista lähteistä ? Onko kaikki mahdollinen luonnollisista lähteistä? Mikä on synteettistä vitamiinia valmisteessa? Mikä tässä kalaöljyssä on parempaa kuin muissa?

  Tykkää

  1. Hei Anu,

   BalanceOilin öljyt eivät ole etyyliesteröityjä eli pitkälle prosessoituja. Niissä käytetään ainoastaan täysin luonnollista kalaöljyä ja oliiviöljyä, jotka rakentuvat luonnollisista triglyserideistä. BalanceOilin oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä, joka puolestaan autaa kalaöljyn omega3-rasvahappoja imeytymään paremmin solukalvoille ja myös aivoihin.
   Kalaöljy valmistetaan vapaastikasvaneista villikaloista pääsääntöisesti makrillista, anjovikseska ja sardiinista.
   Öljyn kaikki ainesosat ovat täysin luonnollisia. Myös D-vitamiini.

   BalanceOil on yksi harvoja tuotteita, joissa on otettu huomioon DHA:n ja EPA:n hapettumisenesto. Eli oliivioljyn avulla varmistetaan, että omega3-rasvahapot eivät hapetu elimistössä ennen aikojaan vaan imeytyvät solukalvoille läpi vuorokauden. Lisäksi öljyn vuorokautinen annostus määräytyy ihmisen painokilojen mukaan.

   Tässä vielä tietoa tuotteesta tuotesisältöineen:

   Click to access BalanceOil-FIN.pdf

   Tykkää

 28. Pitääkö BalanceOil sisällään raskasmetalleja ja jos ei niin onko jotain lähdettä kylkeen 🙂

  Tykkää

  1. Moi,

   BalanceOil ei sisällä raskasmetalleja. Kalaöljy tilataan islantilaiselta Lysiltä, joka tutkii öljyjen puhtauden erittäin tarkasti. Lysin tuotteet alittavat EU:n ympäristöjäämille asettamat raja-arvot yli kymmenkertaisesti.

   Lysi on saanut seuraavat sertifikaatit:

   – ISO 9001 International Standard
   – API/GMP Certification
   – BRC (British Retail Consortium) Certification
   – HACCP Certification
   – Halal Certification

   Tarkemmin Lysistä voit lukea osoitteesta:

   http://www.lysi.com/operations/research-development-and-quality

   Tykkää

 29. Moikka! Jos tuotetta haluaa raskaana ollessaan käyttää, niin minkälainen annostus on sopiva? Onko turvallista ottaa painokilojen mukaan, varsinkin kun esim turvotus on saattanut tuoda lisäkiloja.

  Tykkää

  1. Moi,
   Keskustelimme tästä aiheesta tuotekehitysjohtajan, Linda Sagan, kanssa ja hän sanoi, että raskaana ollessaan nainen voi ottaa oman normaalin painon mukaan. Eli ei lasketa raskauden aikaisia lisäkiloja ja turvotuksia mukaan.

   Tykkää

 30. Voiko omega 9 saada liikaa? Eli kun testituloksessa lukee että sitä on riittävästi, niin onko sen liiallisesta saannista vaaraa? BalanceOil sisältää sitä niin paljon kuitenkin…

  Tykkää

 31. Onko tarvetta käyttää MSM-jauhetta (Puhdistamo suositeltu päiväannos 1rkl/10g sis. 10000mg MSM:ää), käytössäni on Balance Oil ja Balance Xtender?

  Tykkää

 32. Hei! Asiakas kysyy, et kuinka paljon tuo Balance Oil lisää jo entuudestaan runsaita kuukaitisvuotoja? Aiemmin käyttänyt Möllerin omegaa ja se aiheutti hänelle vuodon lisääntymistä, kuin myös välivuotoja.
  Ja miten ko. öljy vaikuttaa hormoninäppylöihin ja muutoinki hormonaalisiin mielialoihin?

  Tykkää

  1. Hei,
   Nyt ei valitettavasti löydy vastausta tuohon kysymykseen kuukautisista. Toivotaan, että joku lukija, jolla on kokemuksia voisi jakaa niitä täällä.
   Ihon paranemiseen sen sijaan on tullut paljon palautetta öljystä. Aluksi iho saattaa reagoida kun öljynkäytön aloittaa, mutta jo hetken päästä monella on iho alkanut voida selkeästi paremmin. Myös mielialaan Omega3 vaikuttaa tutkitusti positiivisesti.

   BalanceOil:n vaikutuksesta ihoon on tehty tutkimus:

   Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino ja ihon elastisuus

   Tämän tutkimuksen on toteuttanut BioActive Foods yhteistyössä Zinzinon kanssa. Rasvahapot ovat tärkeitä monille ihon toiminnoille. Ne toimivat ihosolujen
   rakennuspalikoina, ne voitelevat ihoa ja suojelevat ihoa säteilyltä. Monityydyttymättömät rasvahapot ovat myös ”paikallisten hormonien” ja eikosanoidien eli viestimolekyylien esiasteita.

   TUTKIMUS: tässä tutkimuksessa 50 vapaaehtoista naista jaettiin kahteen ryhmään; toinen ryhmä nautti päivittäin kaksi ruokalusikallista BalanceOilia, kun taas toinen ryhmä toimi kontrolliryhmänä eikä heidän ruokavalioonsa lisätty yhtään omega-3-lisäravinteita.
   BalanceTestiä käytettiin mittaamaan osallistujien rasvahappoprofiili verinäytteestä 0, 30, 60 ja 200 päivän kohdalla. Ihon elastisuus mitattiin tieteellisellä laitteella, Cutometer MPA 580:lla (Courage + Khazaka electronic GmbH) 0, 30, 60 ja 200 päivän kohdalla silmän alapuoleiselta alueelta.
   Ryhmällä, joka nautti BalanceOilia päivittäin, Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino normalisoitui 15:1 keskiarvosta 4,8:1:een 60 päivässä, samalla kun merellisen omega-3:n (EPA ja DHA) taso nousi 6,4 %:iin veressä. Ihon elastisuuden osalta tilastollinen analyysi näytti merkittävää (p < 0,05) parannusta testiryhmällä kontrolliryhmään verrattuna, kun testiryhmä oli nauttinut 60 päivän ajan kaksi ruokalusikallista BalanceOilia päivittäin. Yleinen paraneminen ihon elastisuudessa 0-60 päivässä näytti testiryhmällä olevan noin 12 %.
   Pienempi ryhmä testiin osallistuneista naisista jatkoi testiä 60 päivän jälkeen ja heidän rasvahappotasapainonsa sekä ihon elastisuutensa mitattiin 200 päivää testin aloituksen jälkeen. Naiset jatkoivat BalanceOilin nauttimista 60. päivän jälkeen 0,15 ml kertaa heidän painokilojensa verran päivittäin. Tulokset 200 päivän käytön jälkeen näyttivät, että osallistujien Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino oli vakiintunut keskimäärin 3:1:een. Yleinen ihon elastisuuden kehitys päivästä 0 päivään 200 testiryhmässä jatkaneille oli kesimäärin 22 %.
   Tutkimus osoitti, että Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino normalisoitui, kun BalanceOilia oli nautittu pidempään kuin 60 päivää. Tämän lisäksi veren EPA ja DHA arvot kasvoivat. Päivittäinen BalanceOilin nauttiminen kehitti ihon elastisuutta.
   Tieteelliset tutkimukset osoittavat että pitkäketjuiset rasvahapot EPA ja DHA vaikuttavat solukalvon juoksevuuteen. Lisäksi EPA ja DHA ovat esiasteita viestimolekyyleille jotka voivat lisätä veren virtausta iholle, sekä lisätä ihon elastisuudelle tärkeiden kollageenin ja elastii nin tuotantoa. Vanheneminen, tupakointi, UV- säteille altistuminen tai huono ruokavalio vaikuttavat ihon ikääntymiseen. Ihon ikääntymistä voidaan pitää ihon heikentymisenä, jolloin ihosta tulee ohuempi ja kuivempi, iholla on pidempi parantumisaika ja siitä tulee vähemmän elastinen. Siten ihon elastisuus on tärkeä tekijä ihon ikääntymisen ehkäisijä.

   Tässä tutkimuksessa käytettiin BalanceOilia. Kuitenkin, BalanceShake sisältää BalanceOilin lisäksi vitamiineja, mineraaleja ja betaglukaaneja 1,3/1,6, joilla kaikilla on tieteellisesti dokumentoituja positiivisia vaikutuksia iholle. Päivittäisen BalanceShake-annoksen lisääminen ruokavalioon on suositeltavaa!

   Linkki englanninkieliseen tutkimukseen löytyy osoitteesta:

   Click to access UK%20-%20Omega-6%20-%20Omega-3%20fatty%20acid%20balance%20and%20skin%20elasitisity.pdf

   Tykkää

 33. Miksi Balanceshake sisältää rasvohappojen mono- ja diglyseridejä… Käsittääkseni nämä ovat transrasvoja. Kuinka paljon shake niitä sisältää?

  Tykkää

  1. Moikka,
   Kysyimme asiasta Zinzinon tuotekehitysjohtaja Linda Sagalta.

   Tässä Lindan vastaus: Ne eivät ole transrasvoja vaan emulgointiaine. Sitä on todella vähän. Alle 1 % tuotteesta.

   Tykkää

 34. En tiedä onko ollut vaikutusta, mutta on hienoa huomata balance öljyn käytön aloittamisen jälkeen kuinka pikkuhiljaa kuntosali treeneistä ei paikat enää kipeydy ollenkaan samalla tavalla kuin ennen, olen pystynyt treenaamaan ihan älyttömästi kovempaa kuin aikoihin. Tälläinen reilu 31 v. Kaverilla kun rupee palautuminen olemaan se haasteellisin osa treenaamisessa, niin nyt tuntuu kuin olisi 10 vuotta hävinnyt johonkin. Fiilis on loistava mutta erittäin hämmentynyt. 🙂 Onkohan muilla vastaavia kokemuksia? 🙂

  Tykkää

 35. Hei! Onko kokemuksia öljyn vaikutuksesta solusalpaajiin? Voiko sytostaattihoidon aikana siis käyttää öljyä?

  Tykkää

 36. Moi! Onko rasvahappotestin tulokset aikuisilla ja lapsilla miten eriävät? Siis että miten tulkitaan lasten vs aikuisten tuloksia?

  Tykkää

  1. Moi,
   Testit ovat sekä lapsilla että aikuisilla ihan samat, mutta on ihan normaalia, että pienillä alle 2-vuotiailla lapsilla on omega6 määrä suhteessa aikuisiin korkeampi. Pienokaisilla on kehittyessään hieman erilaiset tarpeet näille rasvahapoille, joten ei kannata huolestua jos rasvahappotasapaino on kovastikin vinksallaan. Pienokaiset tarvitsevat enemmän omega6:sta kuin aikuiset.

   Tykkää

   1. Heippa. Olen kiinnostunut rasvahappotestistä. Työssäni kohtaan allergisia lapsia joilla on usein välttämättömien rasvahappojen puutoksia jota olisi hyvä todentaa testillä. Tarvitsen silti viitearvot tulkintaa varten, miten tulkitsen lasten kohdalla testejä. Mistä saisin informaatiota tulkitsemista varten?

    Tykkää

   2. Hei,

    Lasten testit tulkitaan ihan samalla tavalla kuin aikuistenkin. Alle 2-vuotiaat tarvitsevat enemmän omega6:sta kuin aikuiset. He tarvitsevat myös omega3:sta, mutta suhdeluvun ei tarvitse olla vielä tässä vaiheessa 3:1.

    Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA antaa kalaöljylle tiettyjä terveysväittämiä, jotka on luettavissa täältä:

    Click to access 2078.pdf

    EFSA suosittelee aikuisille 2700mg ja lapsille 1700mg omega-3:a päivittäin. BalanceOilin annosteluohje on 0,15ml per painokilo per vrk eli 50-kiloiselle 7,5ml öljyä, josta saa 1549mg omega-3:a ja 80-kiloiselle 12ml/vrk, josta saa 2478mg omega-3:a.

    Ko. annostuksilla omega-6/omega-3-taso on laskenut 120 vrk aikana pohjoismaalaisilla 11:1:stä 3,3:1:een ja suomalaisilla 10:1:stä 3,3:1:een.

    Tykkää

  2. Lisäys:

   Tässä vielä Zinzinon tuotekehitysjohtaja Linda Sagan englanninkielinen vastaus kysymykseen.

   ”Yes, small children need more AA than adults as AA are important building
   blocks. So I don’t think that the ratio should be taken in concideration for
   children. But it is also very important for children to increase their
   omega-3 intake in a safe and efficient way (balance)”

   Tykkää

 37. Zinzinon tuotteiden taustalla on Dr. Paul Clayton. Löytyykö häneltä jotain tutkimuksia rasvahappoihin tai ravintoon liittyen? Mistä yliopistosta hän on valmistunut?

  Tykkää

  1. Moikka,

   Dr Paul Clayton on tosiaan Lean Shaken sekä Xtendin tuotekehityksessä vahvasti mukana. Ei kuitenkaan esim. Balance Oilin tai Balance Shaken.

   Hän on valmistunut Edinburgin yliopistosta lääketieteen farmakologiksi (PhD).

   Tässä hänen CV:tä:
   http://www.drpaulclayton.com/scripts/paulcv.aspx

   Tässä linkki PubMedin sivuille hakusanana Paul Clayton. Siellä paljon eri tutkimuksia, joissa Clayton mukana.

   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Clayton+Paul

   Jos laitat hakukenttään Clayton P, saat vielä paljon lisää tutkimuksia. Lyhenne Clayton P on nimenomaan Dr Paul Clayton.

   Tykkää

 38. Missä onkaan kerrottu BalanceShaken energiasisältö? Eikö se pitäisi lukea Productsheetillä suoraan tai paketin kyljessä?

  Tykkää

  1. Hei,

   Nykyään on niin, että ravintolisiin tai pakkauksiin, joihin Balance Shake luetaan, ei saa merkata enää energiasisältöä toisin kuin esim. Lean Shakeen, joka on ateriankorvike, johon ne pitää merkitä.

   Löysin kuitenkin arkistosta nämä tiedot ja voin ne tässä jakaa Balance Shaken osalta:

   100g Balance Shakea sisältää:

   Energiaa 514,6 kcal (2236 kJ)
   Rasvaa 37,2 g, josta tyydyttyneet rasvahapot 9,7 g, kertatyydyttymättömät rasvahapot 14,4 g, ja monityydyttymättömät rasvahapot 7,6 g
   Omega3 rasvahappoja 6,0 g, josta EPA 3,4 g ja DHA 1,6 g
   Hiilihydraatteja 34,5 g, josta sokereita 11,3 g
   Ravintokuitu 2,1 g
   Proteiinia 16,1 g
   Natriumia 4,2 mg

   Tykkää

 39. Tukeeko uusi testisite kaikkia käyttöjärjestelmiä ja selaimia? Tai onko tiedossa joku, mitä se ei tue?

  Tykkää

 40. Miksi Balance Oilin epa/ dha suhde on juuri se mikä on ?
  Ilmeisesti yleisesti ottaen suositellaan että aikuisilla olisi epaa suhteessa enemmän kuin dhata ja taas lapsilla toisinpäin, mistä tämä johtuu?

  Tykkää

  1. Hei,
   BalanceOilissa on 20% EPA ja 10% DHA. Nämä rasvahapot konvertoivat kehossa kehon niin vaatiessa. Eli EPA muuntuu tarvittaessa DHA:ksi ja toisinpäin. Suhdeluku ei ole loppujen lopuksi niin olennainen konvertoitumisen vuoksi vaan tärkeämpää on saada molempia oikea määrä vuorokaudessa.
   Lisäksi on erittäin tärkeää varmistaa, ettei EPA ja DHA hapetu elimistössä. BalanceOilin oliiviöljyn polyfenolit ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat EPA:a ja DHA:ta hapettumasta.

   Tykkää

 41. Hei,

  Mistä löydän tieteellisesti vertaisarvioituja tutkimuksia, jotka osoittavat että Omega3- ja Omega6- rasvahappojen suhteella on ihmiselle oikeasti merkitystä?

  Tykkää

 42. Balance Shake sisältää proteiinia. En ole saanut selville sitä että kuinka paljon esim. 50’kg painavan henkilön annoksessa on proteiinia jos oletetaan että tuote tehdään veteen. Perusannostus on 10 g/20 kg. Kysymys kuuluu, paljonko tässä on proteiinia ?

  Tykkää

 43. (Kysymys siirretty Kahvi-kategoriasta Balance-kategoriaan. Kysyjä: ANNE)

  Hei. Miksi balanceOil on muovipullossa? Muovista sanotaan liukenevan monenlaisia aineita, joten eikö näin laadukkaan öljyn pitäisi olla lasipullossa?

  Tykkää

  1. Hei,
   
Sekä BalanceOil pullot ja korkit että niissä käytetyt raaka-ainemateriaalit ovat sertifioituja viranomaisten toimesta, jotta ne soveltuvat öljyn säilömiseen. Pullot on testattu, jotta niistä ei liukene sisältöön kemikaaleja tai raskasmetalleja. Ne voidaan käytön jälkeen kierrättää muuhun käyttötarkoitukseen, mutta niitä ei ole valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. BalanceOil-tuotteella on GMP sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että myös pullojen pitää olla valmistettu oikeista raaka-aineista.

   Tällaiseen käyttötarkoitukseen valmistetut sertifioidut muovipullot ovat käyttöominaisuuksiltaan täysin samalla viivalla samaan käyttötarkoitukseen valmistettujen sertifioitujen lasipullojen kanssa.

   Syitä miksi Zinzinon BalanceOil on muovi- eikä lasipullossa:

   – Kyseinen muovi on ympäristöystävällisempää kuin lasi
   – Lasituotanto tuottaa enemmän saastetta
   – Lasituotanto kuluttaa enemmän energiaa
   – Lasia ei kierrätetä maailmalla yhtä paljon kuin muovia
   – Muovipullot ovat kevyempiä, eikä näin kuluta kuljetuksessa yhtä paljon polttoainetta
   – Muovipullojen lähettäminen ei vaadi yhtä paljon pakkausmateriaalia rikkoontumisen estämiseksi

   Tykkää

  1. Moi,
   Laktoosia, tai maitosokeria, esiintyy pieninä määrinä shakessa käytettävässä maitoproteiinissa. Tuote on vähälaktoosinen, sillä siinä on alle 1g laktoosia per 100g.

   Tykkää

 44. Moi,
  Voiko ZinoBiotic-kuituvalmistetta lisätä vaikka kuumaan aamupuuroon vai kärsiikö tuotteen ominaisuudet kuumuudesta?

  Tykkää

  1. Moi,

   Voit lisätä ZinoBioticia puuroon. Tee se kuitenkin vasta valmiiseen puuroon. Ei kannata kiehauttaa tuotetta. Yleisesti tuote suositellaan sekoitettavaksi Lean Shakeen, Balance Shakeen, veteen tai mehuun.

   Tykkää

  1. Hei,
   Ei näytä olevan vielä nuo Zinzinon kaupan sivuilla. Tässä kuitenkin ainesosat:

   Resistentti tärkkelys (tapiokamaltodekstriini), kauran Beetaglukaanijauhe, inuliini, frukto oligosakkaridit (FOS), psylliumsiemenkuorijauhe, sakeuttamisaine (xanthan gum E415), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti E341), makeutusaine (stevioliglykosidi E960).

   Tykkää

  1. Moikka,
   Tarkkaa PH:ta en osaa sanoa, mutta en näe, että siinä olisi mitään tiettyjä ainesosia, jotka vaikuttaisivat tai antaisivat alhaiset PH arvot. Monet kivennäisaineet, joita Lean Shakessa on, ovat alkaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, sinkkiä jne.
   Tosin en ole tässä nyt kovin mahdollinen asiantuntija, joten tuota sun kannattaa ehkä kysyä joltain, joka osaisi antaa paremman vastauksen. Ja jos sellaisen saat niin olisi kiva jos voisit tähän vielä sitten kommentoida. Toivotaan, että saat vastauksen vielä paremmin.

   Liked by 1 henkilö

  1. Moikka,
   60g veden kanssa vs. 30g maidon kanssa. Maidossa on proteiinia ym ravintoaineita toisin kuin vedessä. Huom. suosituksissa ei mainita maidonkorvike vaan maito.

   Tykkää

   1. Moi,
    Olet oikeassa. Lean Shake Berryn kanssa suositellaan 60g veden kanssa tai 30g maidonkorvikkeen kanssa. Maidonkorvikkeella tarkoitetaan kasvipohjaisia maitoja kuten soijamaitoa, kauramaitoa sekä manteli- ja pähkinäjuomia. Näissä on myös jonkin verran mm. proteiinia ja kuituja toisin kuin vedessä.

    Tykkää

  1. Moikka,
   Rasvatonta maitoa suositellaan ainoastaan siksi, että siinä on vähemmän kaloreita kuin rasvaisessa maidossa. Eli suositus on lähinnä painoa pudottaville henkilöille.

   Tykkää

 45. LEAN SHAKE KYSYMYKSIÄ!

  1.Miksi tuotteessa on yllättävän paljon tyydyttynyttä rasvaa jota muutenkin tulee herkästi liikaa?

  2.Miksi niin yksipuolinen valkuaisainekoostumus, maitoproteniinia?

  3.Onko sokeria tarpeettoman paljon, luonnollisesti taitaa tulla maitosokeria kun maitopohjainen tuote?

  4.Tätä käyttäessä pidempään pitäis mielestäni normiruuaan osiossa painottaa tuoreita kasviksia, marjoja…?

  5.Eikö shakea käyttäessä tulisi jättää vähälle maitotuotteita, jotta proteiiniosuus tulisi monipuolistettua, eli valkuaisruokana kalaa, kanaa.

  6.Purkkiruoka taitaa olla pakosti kuumennettua, tapettua ruokaa, entsyymit voiko enää olla tallella?

  Tykkää

  1. Moikka,
   Kysyin näihin vastauksia tuotteen kehittäjältä.

   1. Olemme lisänneet esimerkiksi MCT:tä, joka muuttuu tehokkaasti polttoaineeksi elinten ja lihaksien välittömään käyttöön. Lisäksi, jotta tuote saa myyntiluvan on siinä oltava myös monityydyttymättömiä rasvahappoja. Lean Shake on kuitenkin kehitetty siten, että sen Omeag6/Omega3 rasvahapot ovat tasapainossa.

   2. Maitoproteiini versio Lean Shakesta (sulkaanmakuinen) sisältää myös kollageeni peptidejä, mikä ei ole maitopohjainen proteiini. Eli meillä on yksi versio, jossa maitoproteiinia ja kollageeni peptidejä sekä toinen Lean Shake versio (marjanmakuinen), joka on kasviproteiinilähteistä. Näin ihmiset voivat valita.

   3. Maitopohjaiset proteiinit ovat isolaatteja sekä tiivisteitä, mikä tarkoittaa, että niissä ei oikeastaan ole paljoakaan maitosokeria. Siksi joitakin luonnollisia sokereita (kookos, hunaja ja stavia) on lisätty parantamaan tuotteen makua. Mutta edelleen sokerin määrä on pidetty alhaisena. Lähteet eivät aiheuta GI tai GL.

   4. Lean Shake esitteessä kehoitamme muutenkin syömään terveellisiä aterioita ja välipaloja, kuten kasviksia, vihanneksia ja marjoja.

   5. Suositus on ottaa 30g Lean Shakea maidon kanssa tai 60g veden kanssa, juuri siksi, että maidossa on jo itsessään proteiinia. Tämän lisäksi juuri kala ja kana ovat hyviä proteiinin lähteitä muilla aterioilla.

   6. Emme tuota ainesosia korkeassa lämpötilassa juurikin siksi, että ne denaturoituisivat tai tuhoutuisivat.

   Liked by 1 henkilö

  1. Moikka,
   Odottavan äidin on todella tärkeää saada raskauden aikana Omega3-rasvahappoja. Myös imetysaikana niiden saanti on tärkeää lapsen kehityksen kannalta. Raskauden loppuvaiheessa tulee kuitenkin keskustella lääkärin kanssa, koska Omega3 voi ohentaa verta ja mikäli äidille tehdään sektio niin verenvuodon takia jotkut lääkärit kehottavat pitämään taukoa Omega3:sta. Toisaalta on myös tapauksia, jossa sektiohaava on parantunut normaalia nopeammin naisilla, jotka ovat käyttäneet BalanceOilia koko raskauden ajan. Nämä ovat kaikki yksilöllisiä ja siksi tulee aina keskustella oman lääkärin kanssa.

   Tässä aiheesta hyvä linkki:

   http://www.terve.fi/raskaus-ja-odotus/omega-3-rasvahappojen-merkitys-korostuu-raskauden-aikana

   Tykkää

   1. WHO:n raportti raskauden ajan omega3- ja omega6 -määristä ja melkoinen määrä kansainvälisiä tutkimuksia aiheesta jatkona. Ne ovat välttämättömiä rasvahappoja ja ne on saatava ruoasta, koska elimistämme ei niitä voi valmistaa. Niillä on runsaati tehtäviä keskushermoston, aivojen ,sydämen ja kaikkien solujen rakentamisessa. Myös lapsen älykkyyteen on suuri merkitys oikeilla rasvoilla. 3 viimeistä raskauskuukautta ovat tärkeimmät äidin käyttää riittävästi EPA ja DHA rasvahappoja, vähintään 3 g/vrk (EFSA).

    Marine oil supplementation to improve pregnancy outcomes
    Biological, behavioural and contextual rationale:

    http://www.who.int/elena/titles/bbc/fish_oil_pregnancy/en/

    Tykkää

 46. Hei, mistä BalanceOilin tokoferoliseos (E-vitamiini) koostuu? Ts. onko se keinotekoista vai luonnollista E-vitamiinia?

  Tykkää

  1. Moikka,
   BalanceOil on täysin luonnollinen tuote eikä siinä ole mitään keinotekoista tai synteettistä. Tuohon mistä tokoferolit ovat tarkalleen peräisin en saa nyt (perjantai-iltana) vastausta, mutta palaan asiaan alkuviikosta. Hauskaa viikonloppua.

   Tykkää

   1. Moi, Saanko tähän tarkennuksen.

    Kun se on luonnollinen, niin mistä valmistettu?
    Soija?

    Tykkää

 47. Tuotekuvauksissa

  Balanceshake sivustolla näkyy osin balanceextenderin tietoja keyfact kohdassa,
  Leanshake viimeinen sivu englanninkielinen

  Tykkää

 48. Tanskalainen lääkäri tarkisti puhelimella Balance Oil laadun, kysyin mistä sen voi nähdä?
  Ja hän näytti minulle Elite Smiley sivuston.
  Voitteko kertoa tästä enemmän ja onko tästä enemmän tietoa Suomeksi?

  Tykkää

  1. Moikka,

   Tanskan Elintarvike- ja lääkelaitos on myöntänyt Zinzinon BalanceOil- sekä BalanceShake -tuotteille korkeimman arvosanan: Elite Smileyn.

   Tanskan elintarvikeviranomaiset tekevät vuosittain tarkastuksen jokaiselle elintarvike- ja lisäravinnetoimittajalle. Kaikkien tuotteiden kohdalla tarkastetaan, että ne täyttävät Tanskan ja EU:n lait ja asetukset. Tämän jälkeen tarkastetaan laboratoriotestein, että kunkin tuotteen sisältö on tuoteselosteen mukainen, täyttää elintarvikelain vaatimukset ja on näin turvallinen käyttää.
   Zinzino sai täydet pisteet!
   Myös suoramyyntiyritysten myymät tuotteet tarkastetaan ja Zinzinon Balance-tuotteet saivat kaikissa osa-alueissa täydet pisteet ja näin korkeimman luokituksen: Elite.
   Zinzino Tanskan lakimies, joka on myös Tanskan Suoramarkkinointiliiton hallituksen sihteeri kommentoi: ”Hyvin harva yritys saa Elite Statuksen ja kaikkien näiden vuosien aikana yksikään muu yritys ei ole saanut täydellistä tulosta kaikissa kymmenessä osa-alueessa.”

   Englanninkielinen artikkeli löytyy täältä:
   http://www.mynewsdesk.com/news/danish-food-and-drug-administration-awards-zinzino-the-highest-rank-elite-smiley-78599

   Tykkää

 49. Moi!

  Onko mitään tietoa vaikuttaako öljy alkoholin käyttöön?
  Asiakkaalla on tullut myös sydeämmentykytyksiä varsinkin kun menee nukkumaan ja alkoholia ei oikeen pysty juomaan enää.. ( tiedä onko se hyvä asia..) 😉

  Tykkää

 50. Hei,

  Oisko kertoa käyttäjäkokemuksia vaivasta kihti BalanceOil?
  Asiakas haluaisi kuulla toisten kokemuksia, vaikka olemmekin kaikki erilaisia…

  Tykkää

  1. Yes sama kysymys tuli mun kaverilta, joka olisi valmis partneriksi mutta kuulema kihti vaivaa ja kyseli miten öljy soveltuu sen kanssa??

   Tykkää

   1. Moikka,

    Ylläpitäjien korvaan ei ole kantautunut palautetta öljyn käytöstä kihdin kanssa. Toivotaan jos joku lukija, jolla on kokemuksia, voisi jakaa niitä.

    Tykkää

 51. Hei miten balance oil vaikuttaa hormonitoimintaan esim urheilijoilla joilla on hormonivalmisteita käytössä?

  Tykkää

  1. Moikka,
   Kysyimme asiasta eräältä Suomen kärkinimistä kehonrakennuksessa ja saimme seuraavanlaisen vastauksen:

   ”Ei se siihen mitenkään erityisen ihmeellisesti vaikuta, pelkästään positiivisesti koska ulkopuoliset hormoonit ei ole eduksi ihmiselle noin niinku terveydellisesti.”

   Tykkää

 52. Minulle kaupattiin testiä, mutta tilasin pelkät tuotteet. Voinko tilata testin jälkikäteen jos haluan edullisempaan hintaan – otin jatkotilauksen joka päättyy muistaakseni kesällä.. Mikä testi tarkalleen ottaen on, mitä vastinetta saan rahoilleni ja missä/kuinka se tehdään? Voinko tehdä saman testin Suomessa toisella taholla?

  Tykkää

  1. Hei Minna,

   Testi on edullisempi kun valitsee alussa asiakkaan paketin, jossa testit (2 kpl) ovat mukana. Testejä voi ostaa myös erikseen, mutta hinta on tällöin normaali. Toki voit tehdä jatkotilauksen päättymisen jälkeen uuden jatkotilauksen ja valita silloin testillisen paketin, mutta silloin testit näyttävät sen hetkisen tilanteen. Eli sitä et saa enää selville millaiset tuloksesi olisivat olleet ennen tuotteen käyttöä ellet ole pitkää aikaa käyttämättä öljyä. Testi on täysin anonyymi eikä laboratorio tiedä oletko käyttänyt BalanceOilia vai et.

   Vastaavan testin voi käydä tekemässä esimerkiksi antioksidanttiklinikalla. Ainakin Helsingistä löytyy.

   Testi on kuivaveritesti (DBS eli dried blood spots) ja se analysoidaan Vitas AS klinikalla, joka on yksityinen GMP-sertifioitu laboratorio Norjassa. Lisätietoja Vitaksesta osoitteessa: http://www.vitas.no

   Testistä saat lisätietoa suomenkielellä täältä: http://www.teamzinzino.fi/zinzino-balancetest-kuivaveritesti/

   Tykkää

 53. Onko jostain saatavilla lisätietoja Extenderistä? Olen tutustunut siitä kertovaan esitteeseen, mutta en löytänyt siitä tietoa, mistä vitamiinit ja mineraalit ovat peräisin (tämä tieto vain antioksidanteista). Lähinnä kiinnostaa ovatko ne orgaanista alkuperää, sillä synteettisillä vitamiineilla ei tee mitään. Todennäköisesti ovat, mutta ravitsemuspuolen ihmisille tuotteesta puhuttaessa on pystyttävä tällaiset asiat selventämään.

  Tykkää

   1. Ei muuten löydy tuolta linkistä vitamiinien muotoja. Vitamiineista kiinnostuneita kun kiinnostaa mm. onko K2 mk4 vai mk7 muodossa. 🙂
    Mahtaako ne olla esillä jossakin?

    Tykkää

   2. Löytyykö asiakkaille nuo muodot jostain?
    Kaikkien vitamiinien/kivennäisaineiden?

    Tykkää

 54. Mistähän vois johtua että minulle tulee zinzinon-omega tuotteista kovat hermosäryt varsinkin polvi ja kyynerpää alueille,jonkin verran myös nilkkoihin ja ranteisiin?Olen kokeillu jättää sen hetkeksi pois niin säryt loppuvat mutta parissa päivässä tulevat uudelleen kun aloitan öljyn uudelleen.

  Tykkää

  1. Moikka Pertti,
   Jokainen ihminen on yksilö ja joillekin tietyt ravintoaineet eivät vain sovi samalla tavalla kuin muille. Tarkempaa analyysia me emme voi emmekä pysty sinulle antamaan, joten asiasta kannattaa keskustella lääkärin kanssa. Toivotaan, että säryt helpottavat.

   Tykkää

   1. Itsellä akne paheni öljyn käyttämisen aloitettuani, muutaman kuukauden kuluttua ei finnejä enää tullut, nyt akne on kadonnut kokonaan. Luulen että elimistö korjaa itse itseään ja aluksi oireet saattavat pahentua.

    Tykkää

   2. On hyvin normaalia, että iho/elimistö reagoi alussa. Sama kuin jos kesällä syö paljon herneitä niin sekin antaa ilmoittaa 🙂
    Monen kautta kuullut juurikin tuosta, että alussa finnit tms puskee pintaan, mutta sitten parin viikon jälkeen iho voi huomattavasti paremmin kuin ennen öljyn käyttöä.

    BalanceOilin vaikutuksesta ihoon on tehty jopa tutkimus.

    Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino ja ihon elastisuus:

    Tämän tutkimuksen on toteuttanut BioActive Foods yhteistyössä Zinzinon kanssa. Rasvahapot ovat tärkeitä monille ihon toiminnoille. Ne toimivat ihosolujen rakennuspalikoina, ne voitelevat ihoa ja suojelevat ihoa säteilyltä. Monityydyttymättömät rasvahapot ovat myös ”paikallisten hormonien” ja eikosanoidien eli viestimolekyylien esiasteita.

    TUTKIMUS: tässä tutkimuksessa 50 vapaaehtoista naista jaettiin kahteen ryhmään; toinen ryhmä nautti päivittäin kaksi ruokalusikallista BalanceOilia, kun taas toinen ryhmä toimi kontrolliryhmänä eikä heidän ruokavalioonsa lisätty yhtään omega-3-lisäravinteita.
    BalanceTestiä käytettiin mittaamaan osallistujien rasvahappoprofiili verinäytteestä 0, 30, 60 ja 200 päivän kohdalla. Ihon elastisuus mitattiin tieteellisellä laitteella, Cutometer MPA 580:lla (Courage + Khazaka electronic GmbH) 0, 30, 60 ja 200 päivän kohdalla silmän alapuoleiselta alueelta.
    Ryhmällä, joka nautti BalanceOilia päivittäin, Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino normalisoitui 15:1 keskiarvosta 4,8:1:een 60 päivässä, samalla kun merellisen omega-3:n (EPA ja DHA) taso nousi 6,4 %:iin veressä. Ihon elastisuuden osalta tilastollinen analyysi näytti merkittävää (p < 0,05) parannusta testiryhmällä kontrolliryhmään verrattuna, kun testiryhmä oli nauttinut 60 päivän ajan kaksi ruokalusikallista BalanceOilia päivittäin. Yleinen paraneminen ihon elastisuudessa 0-60 päivässä näytti testiryhmällä olevan noin 12 %.
    Pienempi ryhmä testiin osallistuneista naisista jatkoi testiä 60 päivän jälkeen ja heidän rasvahappotasapainonsa sekä ihon elastisuutensa mitattiin 200 päivää testin aloituksen jälkeen. Naiset jatkoivat BalanceOilin nauttimista 60. päivän jälkeen 0,15 ml kertaa heidän painokilojensa verran päivittäin. Tulokset 200 päivän käytön jälkeen näyttivät, että osallistujien Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino oli vakiintunut keskimäärin 3:1:een. Yleinen ihon elastisuuden kehitys päivästä 0 päivään 200 testiryhmässä jatkaneille oli kesimäärin 22 %.
    Tutkimus osoitti, että Omega-6/Omega-3 rasvahappotasapaino normalisoitui, kun BalanceOilia oli nautittu pidempään kuin 60 päivää. Tämän lisäksi veren EPA ja DHA arvot kasvoivat. Päivittäinen BalanceOilin nauttiminen kehitti ihon elastisuutta.
    Tieteelliset tutkimukset osoittavat että pitkäketjuiset rasvahapot EPA ja DHA vaikuttavat solukalvon juoksevuuteen. Lisäksi EPA ja DHA ovat esiasteita viestimolekyyleille jotka voivat lisätä veren virtausta iholle, sekä lisätä ihon elastisuudelle tärkeiden kollageenin ja elastii nin tuotantoa. Vanheneminen, tupakointi, UV- säteille altistuminen tai huono ruokavalio vaikuttavat ihon ikääntymiseen. Ihon ikääntymistä voidaan pitää ihon heikentymisenä, jolloin ihosta tulee ohuempi ja kuivempi, iholla on pidempi parantumisaika ja siitä tulee vähemmän elastinen. Siten ihon elastisuus on tärkeä tekijä ihon ikääntymisen ehkäisijä.
    Tässä tutkimuksessa käytettiin BalanceOilia. Kuitenkin, BalanceShake sisältää BalanceOilin lisäksi vitamiineja, mineraaleja ja betaglukaaneja 1,3/1,6, joilla kaikilla on tieteellisesti dokumentoituja positiivisia vaikutuksia iholle. Päivittäisen BalanceShake-annoksen lisääminen ruokavalioon on suositeltavaa!

    Koko testiraportti luettavissa englanniksi alla olevasta linkistä:

    Click to access UK%20-%20Omega-6%20-%20Omega-3%20fatty%20acid%20balance%20and%20skin%20elasitisity.pdf

    Tykkää

 55. Onko kokemusta, mistä johtuu, että öljy aiheuttaa sydämentykytyksiä tai rytmihäiriöitä? Samaten, kuulen välillä, että öljy alkaa yököttämään kuukauden käytön jälkeen eikä meinaa enää mennä alas. Onko tähän mitään vastausta kokemusten pohjalta? Annoksen pienentäminen tietty ensin molemmissa tapauksissa, mutta onko syistä mitään tietoa?

  Tykkää

  1. Moikka,
   Tuosta sydämentykytyksesta kannattaa kysyä omalta lääkäriltä. Vastaavaa en ole Balance tuotteiden käyttäjiltä kuullut, mutta keskusteluja aiheesta (omega3 ja sydämentykytykset) löytyy kyllä netistä. Eli et ole vaivan kanssa yksin.
   Mitä taas tulee tuohon yököttämiseen niin usein kuulee tuon menevän toisin päin. Ensin yököttää öljyinen koostumus, mutta ajan kanssa alkanut tottumaan ja lopulta jopa tykkäämään. Mikäli koostumus aiheuttaa moisia oireita niin kannattaa kokeilla vaikka mehuun sotkettuna. Toivottavasti menee ohi.

   Liked by 1 henkilö

   1. Yököttämiseen: Usein asiakkailla nesteytys, veden juonti todella heikossa tasossa. Itse ohjeistan aina myös veden juonnin öljyn käytön yhteydessä. Asiakkaillani ei ole ollut erityisiä valituksia. Ovat tyytyväisiä että joku muistuttaa veden riittävästä juonnista.

    Liked by 1 henkilö

   2. Se ainakin vaikuttaa milloin öljyn ottaa. Itse huomannut, että paras ottaa kesken aamiaisen kun sen jälkeen juon kuitenkin aika runsaasti teetä niin suuhun ei jää öljymäinen maku. Olen maistattanut öljyä juuri sen ongelma on tuo öljymäisen maun jääminen suuhun (jäi juuri tänään yksi kauppa auki sen vuoksi). Kaikkihan tietää, että vesi ja varsinkin kylmä vesi ei öljyyn tehoa vaan tekee sen vieläkin ”kovemmaksi” koostumukseltaan.

    Tykkää

   3. Olen ohjeistanut , että öljyn voi laittaa esim. pieneen määrään smoothieta, jugurttia tms. Lisäksi juominen on aina muistettava.

    Tykkää

   4. Kannattaa myös kokeilla Balance shakea, mikäli öljy ei tunnu sopivalta.

    Tykkää

   5. Jos öljy tökkii (yök) niin kannattaa käyttää päivän annos salaatinkastikkeena.

    Tykkää

  2. Olen ottanut kylmäpuristetun karpalomehun kanssa. Menee loistavasti alas. Joku on sekoittanut appelsiinituoremehuun jos yököttää öljyn nieleminen.

   Tykkää

 56. Kahdessa LeanShakessa on ollut sinetti auki, kun olen aukaissut purkit ensimmäistä kertaa. Onko muilla ollut samaa? Kahdessa on ollut ok.

  Tykkää

  1. Moikka, moisesta ei ole aiemmin näihin korviin kantautunut. Kannattaa varmaan laittaa Zinzinon asiakaspalveluun palautetta tuosta. Noi on hyvä sinne kertoa, jotta osaavat korjata tulevien erien valmistuksessa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s